Säännöllinen toiminta

Seurakunnalla on jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10, kesä-, heinä- ja elokuussa klo 11. Poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Päiväpiiri kokoontuu joka toinen torstai klo 12. Ohjelmassa on alkuhartaus ja tietokilpailuja, lauletaan virsiä ja esim. suomalaisia kansanlauluja, joskus pidetään myös arpajaiset. Luvassa on mukavaa yhdessäoloa kahvi- ym. tarjoilusta nauttien.

Pyhäkoulu järjestetään pari kertaa kuussa jumalanpalveluksen yhteydessä. Pyhäkoulua vetää Lorellie.

Rukouspiiri pidetään pappilassa joka kolmas maanantai klo 12.30.

Seurakunnan radiovuoro on joka kolmas maanantai klo 19. Asema 2xx, taajuus 98,3 MHz.

Naiset kokoontuvat kirkolle kerran kuussa keskiviikkoisin klo 19 iltakahvien merkeissä. Joskus on järjestettyä ohjelmaa, joskus muuten vaan mukavaa yhdessäoloa. Miehet ovat samaan aikaan pappilassa. Vielä mahtuu mukavasti mukaan.

Rippikoulusta voi kysyä pastorilta.