Kirkolliset toimitukset

Kun elämässäsi tulee eteen tilanne, jossa haluat tai tarvitset kirkollista toimitusta, kastetta, häitä tai hautajaisia, voit ottaa yhteyttä esim. Canberran seurakunnan pastoriin. Janne Pekkarisen tavoitat lankapuhelimesta 02-6247 9493, matkapuhelimesta 045-2397 717 tai sähköpostilla jannecanberra@gmail.com.

Perimme toimituksista pienen “vapaaehtoisen lahjoituksen”. Viimeisen muutaman vuoden aikana Canberrassa on kastettu muutama lapsi, joiden jommalla kummalla vanhemmalla on suomalainen tausta. Myös muutama pari on halunnut mennä täällä naimisiin. Parit ovat olleet joko muutaman vuoden “komennuksella” Australiassa tai sitten pysyvämmin täällä asumassa. Hautajaisia on ollut kymmenkunta vuodessa, useimmat vainajista täällä jo vuosikymmeniä asuneita, iäkkäitä ihmisiä.